Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - MST, yeni 6 Plus serisi beko loderini GAPTARIM Fuarı’nda sergiledi
MST, yeni 6 Plus serisi beko loderini GAPTARIM Fuarı’nda sergiledi

Sanko Holding'in iş makinaları sektöründe faaliyet gösteren kuruluşu MST İş ve Tarım Makinaları, 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenen GAPTARIM Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı’nda yeni 6 Plus serisi MST644 beko loder ile birlikte 9 metre erişimli ST 9.35 telehandler ve 5,5 tonluk M55U mini ekskavatör modellerini sergiledi.

MST’nin operatörlerinin ihtiyaçlarına yönelik yapmış olduğu ürün geliştirme çalışmaları neticesinde pazara sunduğu yeni 6 Plus serisi özellikle operatöre sağladığı konfor ve kullanım özellikleriyle dikkat çekiyor.

Yeniden tasarlanan arka joysticklerin operatörlere hassasiyet gerektiren kazı, kaldırma ve indirme gibi işlerde üstün kontrol imkânı sağladığı belirtiliyor. Üzerindeki özel amortisör sistemi ile birbirinden bağımsız olarak ayarlanabilen joystick konsolları, operatörün istediği konumda sabitlenerek daha ergonomik bir çalışma ortamı oluşturulmasına katkıda bulunuyor.

MST 6 Plus beko loderdeki yenilenmiş klima ve kalorifer sistemi ile sıcak ve soğuk havalarda operatöre tam olarak istediği çalışma ortamı sıcaklığına sahip olma avantajı sağlandığı belirtiliyor. MST 6 Plus beko loderlerde operatör konforu arttıran ve erken yorgunluğu önleyen havalı süspansiyonlu operatör koltuğu standart olarak sunuluyor. Makinenin ağır şartlara göre tasarlanan güçlü ön bom yapısı, en zorlu koşullarda bile güvenli bir operasyon imkânı sunarken; tüm modellerde standart olarak sunulan 1,2 metreküp kapasiteli, 6 işlevli yükleme kovası ile muadillerine oranla her kepçede daha fazla malzeme yükleme verimliliği sağlandığı vurgulanıyor.

MST İş ve Tarım Makinaları, beko loderleri haricinde de Türkiye’nin tek teleskopik forklift üreticisi olarak 7 metreden 17 metreye kadar 7 farklı telehandler modelini ve 1,6 ton ile 5,5 ton arasında 5 farklı mini ekskavatör modelini Gaziantep’teki tesislerinde üreterek yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerine sunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina