Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - MST yeni teleskopik yükleyicisi ile Konya Tarım Fuarı’nda
MST yeni teleskopik yükleyicisi ile Konya Tarım Fuarı’nda

20-24 Mart 2018 tarihlerinde tarım sektörünü bir araya getiren Konya Tarım Fuarı’nda yerini alan MST İş Makinaları, Gaziantep tesislerinde üretilen 6 Plus serisi kazıcı yükleyicilerini ve teleskopik yükleyicilerini sergiliyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MST Satış ve Pazarlama Yatırım A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Aydın Karlı, “Ürettiğimiz yeni 6 Plus Serisi kazıcı yükleyiciler müşteriler tarafından yüksek ilgi görüyor. Ağır şartlara göre tasarlanan güçlü ön bom yapısı, en zorlu koşullarda bile güvenli bir operasyon imkanı sağlarken; tüm modellerde standart olarak sunulan 1,2 m³ kapasiteye sahip 6 işlevli yükleme kovası ile her kepçede daha fazla malzeme yüklemeye imkan tanıyor. Modellerimiz yeni kabin tasarımına sahip ve yenilenmiş havalandırma sistemi sayesinde kabin içerisindeki ısı operatörün istediği dereceye rahatlıkla getirilebiliyor. Standart donanım olarak sunulan havalı süspansiyonlu koltuk ise uzun ve yorucu çalışma sürelerinin operatör üzerindeki olumsuz etkileri en aza indiriliyor.

Bir diğer ürün grubumuz ise MST teleskopik yükleyicileri. Özellikle tarım sektöründe kullanımı her geçen gün artan modellerimizi, Türkiye’nin ilk ve tek yerli teleskopik yükleyici üreticisi olarak 7 metreden 17 metreye kadar 7 çeşit modelde üretiyoruz. Bu ürün grubuna şimdi, tork konvertörlü yeni üyelerini de ekledik. Yeni teleskopik yükleyici serisinde ayrıca kabin tasarımı da tamamen yenilendi; yüksek konfor, ergonomi ve estetik müşterilerimizin beğenisine sunuluyor. Şu an için 7 metre ve 9 metre olarak 4 ton kaldırma kapasiteli ST740p ve ST940p modelini üretiyoruz, daha yüksek erişim mesafeli modeller için çalışmalarımız devam ediyor.’’ dedi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina