Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Operators Club Türkiye başlıyor
Operators Club Türkiye başlıyor

Volvo İş Makinaları’nın Avrupa ülkeleri dışında ilk kez bu yıl Türkiye’de düzenleyeceği organizasyon ile dünyanın en iyi operatörleri belirlenecek.

Türkiye’de ASCENDUM Makina distribütörlüğündeki Volvo İş Makinaları tarafından 30 Mayıs – 25 Temmuz tarihleri arasında ülkenin farklı noktalarında düzenleneceği belirtilen yarışmalar sonucunda, Türkiye’nin en iyi operatörlerinin seçileceği, ardından İtalya’da yapılacak Büyük Final’de, 15 ülkenin finalistlerinin hem ülkelerini temsil etme hem de dünyanın en iyi operatörü unvanını kazanma şansına sahip olacakları kaydedildi.

Her geçen yıl daha da büyüyen Operators Club’ın Türkiye ayağı hakkında bilgiler veren ASCENDUM Makina Pazarlama ve Satış Destek Müdürü Ebru Nihan Celkan, “Türkiye Operators Club’a Avrupa ülkeleri dışında davet edilen ilk ülke. Bunda son 5 yılda gerçekleştirilen dijital pazarlama ve saha etkinliklerinin büyük etkisi var. Benim Volvom, Volvo Yolda, Sahadakiler, Volvo ile Usta Operatörler Buluşuyor ve Küçük Makinalar Büyük İşler en çok ses getiren etkinliklerimizden bazılarıydı. Ürünlerimizi müşterilerle daha fazla buluşturmak, müşteri deneyimlerini sahada    gözlemleyebilmek ve müşterilerle her an sahada buluşmak için yaptığımız etkinlikler sayesinde, bugün Operators Club’ı Türkiye’de gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Operators Club’ın ilk saha lansmanının 6-10 Mayıs tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Komatek 2015 - Uluslararası İş ve İnşaat Makine, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’nda Volvo İş Makinaları tarafından yapıldığını söyleyen Nihan Celkan, “Operatörlerin merakla beklediği yarışmalar için fuar sırasında başvurular alındı. Fuara katılamayan operatörler içinse www.operatorsclubtr.com internet sitesi aracılığıyla yarışma kayıtları alınıyor. Operatörler arasında büyük ilgi gören Operators Club’a daha ilk günden 200 kişi başvuruda bulundu. İnternet sitesi dışında, yarışma günleri her yarışmadan en az 2 saat önce form doldurarak da katılım hakkı kazanmak mümkün” diye konuştu. Celkan, yarışmacıların operatör belgesi ya da “G” sınıfı ehliyete sahip olması gerektiğini vurguladı.

Türkiye’nin en iyi operatörlerinin belirleneceği yarışmaların, Volvo İş Makinaları tarafından 9 farklı şehirde gerçekleştirileceği bilgisi verildi. Yarışmaların ilkinin 30 Mayıs’ta Trabzon’da yapılacağı, ardından sırayla 1 Haziran’da Diyarbakır’da, 2 Haziran’da Adana’da, 3 Haziran’da Konya’da, 4 Haziran’da Antalya’da, 9 Haziran’da Ankara’da, 10 Haziran’da İzmir’de, 11 Haziran’da Bursa’da, 13 Haziran’da İstanbul-Avrupa yakasında ve 15 Haziran’da da İstanbul-Anadolu yakasında düzenleneceği bildirildi. 9 farklı şehirde toplam 10 noktada gerçekleştirilecek yarışmalarda Türkiye genelinde ilk 5’e giren yarışmacıların, 25 Temmuz’da İstanbul’da organize edilecek olan Türkiye Finali’ne katılma hakkı kazanacağı ifade edildi.

2016’da Büyük Final Türkiye’de olabilir

Türkiye Finali için 5 asil yarışmacının yanında, 5 tane de yedek yarışmacı belirleneceği, finalde en iyi dereceye sahip olan 2 finalistin, İtalya’da düzenlenecek olan Büyük Final’de diğer 14 ülkenin kazananlarıyla yarışacağı belirtildi. Finalistlerin dünyanın en iyi operatörü olmak için yarışırken, yurtdışında ülkelerini temsil etme fırsatını da yakalayacakları, eşleriyle birlikte İtalya’ya gitme hakkı kazanan her iki finalistin de tüm ulaşım ve konaklama masraflarının ASCENDUM Makina tarafından karşılanacağı kaydedildi. İtalya'da yapılacak olan Büyük Final’i Türkiye’den bir finalistin kazanması halinde ise gelecek sene gerçekleştirilecek olan Operators Club Büyük Finali’nin Türkiye’de düzenleneceğine dikkat çekildi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina