Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Pazarın yankısı CNH Industrial’in gelirlerini olumlu etkiledi
Pazarın yankısı CNH Industrial’in gelirlerini olumlu etkiledi

Bünyesindeki Case, New Holland, Iveco gibi markalar ile tarım, otomotiv, inşaat ve endüstriyel alanlarda ön plana çıkan CNH Industrial, 2018 yılı ilk çeyreğinde konsolide gelirlerini yüzde 17 artışla 6,773 milyon Dolara ulaştırdı.

Açıklanan raporda, sanayi faaliyetlerindeki 6,300 milyon Dolarlık net satış ile yüzde 19’luk büyüme sağlandığının altı çizildi. Son kullanıcı taleplerinde yaşanan iyileşme sayesinde artan satışlar ve buna bağlı olarak yüzde 30 oranında artan üretim hacmi ile olumlu bir hava yakalayan CNH Industrial, iş hacminden en büyük payı alan tarım ekipmanlarında yüzde 15, iş makinelerinde yüzde 36, ticari araçlar segmentinde yüzde 17 ve güç aktarma organlarında yüzde 19 net satış artışı elde etti. İş makineleri segmentinde 682 milyon Dolar gelire ulaşan şirket, dünya pazarlarında yaşanan iyileşmelerin yankılanarak sürdüğünü ve tüm bölgelerde pazar paylarının arttığını vurguluyor.

2018 yılının ilk çeyreğinin beklenilenden daha güçlü sonuçlar elde edildiği ve nihai kullanıcı talebindeki olumlu gelişmelerin süreceği ifade ediliyor. Bu kapsamda CNH Industrial, 2018 yılının tamamı için belirlenen gelir oranlarını en üst seviyeye çıkardı ve sanayi faaliyetlerinde ortalama 28 milyar Dolar net satış bekliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina