Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Pazarlardaki hareketlilik Manitou’nun gelirlerini yüksek oranda artırdı
Pazarlardaki hareketlilik Manitou’nun gelirlerini yüksek oranda artırdı

Manitou Group, tüm coğrafi bölgelerde büyük bir gelişme kaydederek 2017 yılını pazar payını güçlendirerek tamamladı ve satış gelirlerini yüzde 19’dan fazla artırdı.

Telehandler, forklift, personel yükseltici platform ve depo içi ekipmanları alanında hizmet veren Manitou Group, 2017 yılının dördüncü çeyreğinde gelirini yüzde 35 artırarak 432 milyon Euro’ya yükseltti. Son çeyreğin açıklanması ile 2017 yılı toplam geliri ortaya çıkan Manitou’nun yüzde 19’luk bir artışla 1.591 milyon Euro gelir elde ettiği bildirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Manitou Group Başkanı ve CEO’su Michel Denis, “Sektörlere tek tek baktığımızda, inşaatın en canlı büyümesini yaşayarak Avrupa ve Kuzey Amerika’daki kiralama şirketlerinin faaliyetlerini artırdığını görmekteyiz. Tarım sektöründe ise yeni teleskobik yükleyicilerimiz büyük bir başarıya imza attı ve tekrar canlanan bu pazardaki konumumuzu güçlendirdi. Endüstriyel alanda da arazi tipi ekipmanlarımız ile buradaki konumumuzu sağlama aldık. Siparişlerimizdeki yoğunluk ve tüm coğrafyalardaki pazar büyümeleri 2018 yılına umutla bakmamızı sağlıyor. Bu sene 2017 yılına kıyasla gelirlerimizde yüzde +10 artış bekliyoruz.” dedi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina