Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Perkins geleceğin hibrit teknolojisini Bauma’da sergiliyor
Perkins geleceğin hibrit teknolojisini Bauma’da sergiliyor

Perkins geleceğin hibrit teknolojisini Bauma’da sergiliyor

Kullanıcılarla olan yakın iş birliği çerçevesinde geliştirdiği geniş ürün hattı ile OEM firmalar için kendi alanlarındaki ihtiyaçlarına en uygun güç çözümleri sağlamaya odaklanan Perkins, fuarda Stage V emisyon standartlarını karşılayan yeni motorlarını, çeşitli hibrit uygulamalarını ve satış sonrasına yönelik çözümlerini sergileyecek.

Perkins, 0,5 litreden 18 litreye kadar hacimdeki motorlarında Stage V egzoz emisyon standartlarını sağlamak için common rail yakıt sistemi ile birlikte SCR, DOC ve DPF gibi egzoz arıtma sistemlerini kullanıyor. Sistemin kompakt yapısını ve esnekliğini en güzel şekilde gözler önüne seren 1200 serisi, fuarda sergilenecek ürün arasında yer alıyor. Dizel partikül filtresinin rejenerasyon işleminin operatör veya makinenin çalışmasına engel olmayacak şekilde otomatik olarak gerçekleşmesi verimliliği önemli ölçüde arttırıyor. Yeni Perkins Syncro 3.6 (3,6 lt - 134 HP) ve 2400 serisi (12,5 lt – 577 HP) ilk kez gözler önüne serilecek.

İş makinelerinin uygulamalara göre ciddi farklılıklar gösteren güç ve tork ihtiyaçları, otomobil veya denizcilikte kullanılan mevcut elektrikli veya hibrit güç çözümlerinin olduğu gibi alınıp kullanılmasını imkânsız kılıyor. Bu alanda OEM firmalarla uzun saha testlerini de kapsayan Ar-Ge çalışmaları gerçekleştiren Perkins, geleceğin hibrit teknolojisinin 3 örneğini fuarda sergileyecek. Firmanın elektrikli, mekanik ve hidrolik olmak üzere 3 farklı hibrit çözüm seçeneği bulunuyor. Bu alandaki tecrübelerin diğer OEM firmalara da uygulamada zaman ve para kazandıracağı belirtiliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina