Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2020
İş Makinası - Petrol Ofisi madeni yağlar pazarı liderliğini 10 yıldır koruyor
Petrol Ofisi madeni yağlar pazarı liderliğini 10 yıldır koruyor

Petrol Ofisi madeni yağlar pazarı liderliğini 10 yıldır koruyor

Petrol Ofisi, PETDER verilerine göre Türkiye madeni yağlar ve kimyasallar pazarında 2010’dan bu yana üstlendiği liderliğini, yüzde 28,6’yı bulan pazar payı ile 10’uncu yılına taşıdı. Ayrıca, sadece madeni yağlar pazarında da yüzde 27’yi aşan pazar payı ile liderliğe erişti.

Petrol Ofisi’nin madeni yağlar alanında elde ettiği bu başarının tesadüfi olmadığına vurgu yapan Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, “Bu başarı, liderlik sorumluluğu ile her alanda attığımız, doğru ve güçlü adımların bir sonucu. Hayata geçirdiğimiz sistemimiz, stratejimiz ve çalışmalarımızla ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizin bir göstergesi olarak, bizler için ayrı anlamlar da taşıyor” açıklamasında bulundu.

Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu da yaptığı değerlendirmede, “Elde ettiğimiz bu geleneksel başarının temelinde, hep daha iyiyi arayan, tutkuyla ve birbirine kenetlenmiş birtakım olarak çalışan arkadaşlarımız ile her bölgede Petrol Ofisi bayrağını gururla dalgalandıran iş ortaklarımızın imzası bulunuyor. Bununla birlikte, başta Maxima ve Maximus ailesi olmak üzere tüm sektörlerin ihtiyacını karşılayan zengin ürün portföyümüz, yaptığımız sürekli geliştirmeler ve müşterilerimizin işlerini kolaylaştırıp verimliliklerini artıran hizmetlerimiz başarımızın en önemli unsurları oldu. Petrol Ofisi’ne yakışır şekilde bu liderliği gelecek yıllara da taşımak öncelikli hedefimiz” ifadelerini kullandı.

2019’da 4 kıtada 33 ülkeye 11 bin tona yakını ihracat olmak üzere, toplamda 120 bin tonu aşan satış rakamına ulaşan Petrol Ofisi Madeni Yağlar’ın Kocaeli Derince’de, ileri teknolojiye sahip bir fabrikası bulunuyor. Yıllık 144 bin tonluk üretim kapasitesine sahip Petrol Ofisi Madeni Yağ fabrikasının, 15 bin ton bitmiş ürün, 50 bin ton ham ve yarı madde olmak üzere toplam 65 bin ton depolama kapasitesi bulunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina