Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - Rusya ve Çin pazarında Volvo’ya güçlü talep
Rusya ve Çin pazarında Volvo’ya güçlü talep

Volvo Construction Equipment’ın 2017 yılı üçüncü çeyreği toplam satışları yüzde 34 artarak 15,091 milyar Kron oldu. Birçok pazarda talep artışı yaşanması Volvo CE’in güçlü bir üçüncü çeyreğe ulaşmasını sağladı. Şirketin işletme gelirleri ise yüzde 237 artarak 2.024 Kron olarak gerçekleşti. Bu durum işletme paylarını da yüzde 13,4 arttırdı.

Volvo Construction Equipment'ın başkanı Martin Weissburg, “Performansımız çok güçlü. Şirketimiz artan talebe iyi cevap verdi ve hacmini yüzde 48 arttırırken aynı zamanda önemli kâr artışı sağladı. Distribütörlerimiz için de pazar payı kazanmaya devam ediyoruz.” dedi.

Çin/Asya ve Rusya pazarındaki talep artışı sayesinde net sipariş alımlarını yüzde 45 arttıran Volvo CE, teslimatlarını da yüzde 48 arttırarak 14.431 makineye ulaştı. Volvo CE, Avrupa pazarında İngiltere, Fransa ve İtalya’daki artışlar sayesinde yüzde 15 büyüdü. Toparlanma sürecindeki Rusya pazarında ise yüzde 101’lik büyük bir büyüme yaşandı. Kuzey Amerika’da oluşan ekskavatör talebi ise şirketin bu pazarda yüzde 7 büyümesini sağladı. Asya’da (Çin hariç) madencilik sektörünün canlanması sayesinde şirketin buradaki toplam pazarı yüzde 12 artarken, Çin pazarında hem ekskavatör hem de büyük lastik tekerlekli yükleyicilerde güçlü toparlanma yaşanmasıyla yüzde 74 büyüdü.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina