Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - SASKİ, 7 adet MST beko loder satın aldı
SASKİ, 7 adet MST beko loder satın aldı

Makine parkını Sanko Makina tarafından üretilen makinelerle güçlendiren Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ), 7 adet kazıcı yükleyiciyi SASKİ Tesisleri’nde düzenlenen törenle teslim aldı.

Törene Makine İkmal-Su Arıtma Daire Başkanı Taner Meral, Sanko Makina Türkiye Kamu Satışları Müdürü Hakan Saral, Orta-Kuzey Anadolu Satış Direktörü Harun Arab, Satış Sorumlusu Bilgehan Kayış, Satış Müdürü Hürkan Tuncay ve SASKİ yetkilileri katıldı.

Makine İkmal-Su Arıtma Daire Başkanı Taner Meral yaptığı konuşmada, Bütünşehir Yasası kapsamında faaliyet alanlarının genişlediğini, 15 ilçenin de hizmetinden sorumlu olduklarının altını çizerek, “Yeni yasa ile birlikte iş hacmimiz daha çok genişledi. Biz de yerli üretimden memnuniyet duyduğumuz için Sanko Makina’dan 7 adet iş makinesini 3 gün içinde teslim aldık. Teslimatın bu kadar hızlı yapılması bizleri çok mutlu etti. Açıkçası belediyemiz, tarihinde böyle hızlı bir teslimat görmemiştir. Firma yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Bunların bir bölümünü ilçelere dağıtarak hizmet kalitemizi arttıracağız. Makineler; su ve kanal hizmetlerinde, boru döşemelerinde ve kış mevsiminde kar küreme işlemlerinde kullanılacak. Daha sonra 7 adet makine daha alarak onları da ilçelerimize göndereceğiz. ” diye konuştu. Meral, makine alımı için 1,7 trilyon harcandığını sözlerine ekledi.

“Bu teslimat, Sanko Makina adına önemli bir referans”

Sanko Makina Orta-Kuzey Anadolu Satış Direktörü Harun Arab; yerli üretimin, cari açık rakamını azalttığına vurgu yaparak, “Bu önemli yatırımın Samsun halkına hayırlı olmasını diliyorum. Samsun şehrinin güzelleşmesi adına her zaman MST markası ile destek ve kusursuz hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu teslimat, Sanko Makina adına da önemli bir referans oldu. Samsun gibi her geçen gün büyüyen ve gelişen bir şehrin yatırımına katkı sunmak bizi gururlandırdı. Belediye yetkililerine, yerli üretim olan MST beko loderleri tercih ettiklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Sanko Makina Türkiye Kamu Satışları Müdürü Hakan Saral ise yapılan her teslimatın firma için yeni bir başlangıç olduğunu, hiçbir zaman müşteri odaklılığından uzaklaşmayacaklarını, müşteri memnuniyeti olgusunun iş makinelerinin uzun yıllar verimli çalışması ile sağlanacağının bilincinde olduklarını vurguladı.

Konuşmaların ardından Harun Arab, Taner Meral’e kazıcı yükleyicilerin anahtarlarını teslim etti. Teslim sonrasında Meral, makine direksiyonuna ilk olarak kendisi geçti.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina