
Silah Hafriyat, yeni 6 Serisi MST 642 beko loderini teslim aldı |
|
Sakarya Akyazı merkezli olarak faaliyet gösteren Silah Hafriyat, bu yıl içerisinde Sanko Makina’dan aldığı üçüncü MST beko loder olan MST 642 ile makina parkını güçlendirdi.
Firma hali hazırda Asaş Alüminyum’un Sakarya Akyazı’da inşa edilmekte olan ve konusunda sadece Türkiye değil, Avrupa’nın da en büyüğü olacak tesisinin tüm hafriyat çalışmalarını sürdürüyor.
Sanko Makina tarafından ilk olarak İzmir Enternasyonal Fuarı’nda tanıtılarak yurt içinde satışına başlanan yeni 6 Serisi MST 642 beko loderini Sanko Makina İmalat Makinaları Satış ve Pazarlama Müdürü Enes Eğin’den teslim alan Silah Hafriyat firma sahibi Mehmet Silah, araçlardan ve satış sonrası servis hizmetlerinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.
23 yıldır hafriyat ile ilgilendiğini ve 1997’den bu yana MST ile çalıştıklarını belirten Mehmet Silah;
“Bu zamana kadar her türlü makinayı kullandım ve yoluma Sanko ile devam etme kararı aldım. MST makinaları iyi tanıyorum. Bu nedenle gönül rahatlığıyla alıyorum. Şirketin satış sonrası destek ekipleri çok güzel çalışıyor. Şu ana kadar hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım. Kendilerine çabalarından ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Mehmet Silah, MST 642’nin yanı sıra, 2012 yılı içerisinde Sanko Makina’dan; birer adet Doosan DX 190W lastikli ekskavatör, MST 542Plus ve MST 442 model beko loderler ve firmanın bu yıl içerisinde bünyesine kattığı 1 adet de Başak marka traktör aldıklarını ifade etti. Yeni 6 Serisi ile ilgili ilk intibalarının çok olumlu olduğunu belirten Silah, özellikle yakıt tüketimi, arka kova kazı gücü ve ön kova görüş açısı konularında önemli avantajlar sağlandığını vurguladı.