Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2020
İş Makinası - Tim Whiteman Sinoboom Avrupa CEO’su oldu
Tim Whiteman Sinoboom Avrupa CEO’su oldu

Tim Whiteman Sinoboom Avrupa CEO’su oldu

15 yıl boyunca görev aldığı IPAF’tan geçtiğimiz aylar içerisinde ayrılan Tim Whiteman, Sinoboom’un Avrupa genelindeki operasyonlarını yönetmek üzere Hollanda Rotterdam merkezli olarak kurduğu grup şirketinin CEO’su olarak görevlendirildi. Whiteman grubun marka ve güvenlik stratejilerinden de sorumlu olacak.

Bu genç firmanın kuruluşunda yer almaktan çok memnun olduğunu belirten Whiteman, “Sinoboom’un sahiplerini uzun yıllardır tanıyorum ve onların kaliteli ürün ve sistemlerle birinci sınıf bir dünya şirketi yaratmak yönündeki vizyonlarından her zaman etkileniyordum. Tecrübeli ve motivasyonu yüksek harika bir ekibimiz var. Bu sayede Avrupa pazarındaki kiralama firmalarına güvenilir ve modern ürünlerle destek sağlayacağız.” dedi.

Müşterilerine en iyi şekilde hizmet sağlayarak sektörün Avrupa’daki önemli bir oyuncusu olmak istediklerini belirten Hunan Sinoboom Heavy Industry Başkanı Susan Xu, “Tim’in kişisel bağlantıları, farklı kültürler arasında çalışma tecrübesi ve hızla büyüyen uluslararası bir organizasyona liderlik etmiş olması, büyüme stratejimizin bir sonraki adımı için onu ideal kılıyor.” dedi.

Yeni kurulan şirket Sinoboom’un gelişen personel yükseltici platform serisinin ithalat sağlayacak, dağıtım ve servis hizmetlerini yönetecek.

2008 yılında Çin’de kurulan Sinoboom, Çin’in ilk personel yükseltme platformunu üretti. Firma geçtiğimiz aylarda, 46,69 metrelik azami erişim yüksekliğine sahip, dünyanın en büyük eklem bomlu platformu olan GTZZ46’yı pazara sundu.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina