Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - TSM GLOBAL, MERMER ÜRETİCİLERİ İÇİN KAPSAMLI ÇÖZÜMLERİNİ MARBLE İZMİR’DE SERGİLEDİ
TSM GLOBAL, MERMER ÜRETİCİLERİ İÇİN KAPSAMLI ÇÖZÜMLERİNİ MARBLE İZMİR’DE SERGİLEDİ

TSM GLOBAL, MERMER ÜRETİCİLERİ İÇİN KAPSAMLI ÇÖZÜMLERİNİ MARBLE İZMİR’DE SERGİLEDİ

Türkiye pazarına sunduğu geniş ürün yelpazesiyle doğaltaş üreticilerinin de maden ocaklarından başlayarak, fabrikalarına ve sonrasında da ihracat yapılan limanlara kadar tüm süreçlerinde yanında olan TSM Global, Marble İzmir’deki standında müşterilerine en yeni ürün ve hizmetlerini sergiledi.

TSM Global olarak 10. kuruluş yıldönümlerini kutladıkları 2024 yılı içerisinde, bir kez daha İzmir Mermer Fuarı’nda yer almanın gururunu yaşadıklarını belirten Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Faruk Sirek,

“Uzun yıllardır çalışmakta olduğumuz Sumitomo, Hyster, Yanmar markaları ile birlikte özellikle pazara yeni sunduğumuz Terex Finlay kırma eleme ve Astra kamyon ürün gruplarımızı da bu fuarda sergiledik.

Astra markamız özelinde HD9 serisi ağır hizmet kamyonlarımızı müşterilerimizle buluşturduk. Astra, Heavy duty olarak tasarlanmış güçlü şasisi, uzun ömürlü komponentleri ve güçlü motor yapısıyla mermer ocakları için yüksek verimlilik sunmaktadır.

Yine Finlay ürün grubunda J960 jaw crusher ürünümüz ile fuarda bulunuyoruz ancak Finlay ürün gamı içerisinde yer alan tüm çeneli ve darbeli mobil kırma – eleme ürün ailesini piyasaya sunmuş bulunmaktayız” ifadelerini kullandı.

“Satış sonrasında da müşterilerimizin yanındayız”

TSM Global olarak sadece ürün olarak değil, satış sonrası hizmetler ve yedek parça tarafında de müşterilerinin yanında olduklarını vurgulayan Faruk Sirek,

“Bu bağlamda iş makinaları için özel olarak üretmiş olduğumuz yağ markamız Sumoil, Türkiye tek yetkili distribütörü olduğumuz alt takım-yürüyüş markamız Vematrack ve uzun yıllardır müşterilerimize tırnak ve kova aşınma parçaları çözümlerini sağlamış olduğumuz MTG, TSM Global standında müşterilerimize sunduğumuz diğer markalarımız olarak ön plana çıkmıştır.

TSM Global standının müşterilerimiz ve fuar ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi görmesi bizim açımızdan başarılı bir fuarın daha geri kaldığının göstergesi olmuştur” dedi.

Sumitomo’nun doğal taş ocaklarında yoğun olarak tercih edilen ve Faz-5 egzoz emisyon standartlarını da karşılayan yeni SH380LHD-7 ve SH500LHD-7 modelleri, TSM Global standında ön plana çıkan ürünler arasında yer aldı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina