Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Türkiye’de 30 Eylül – 4 Ekim 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler
Türkiye’de 30 Eylül – 4 Ekim 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler

Türkiye’de 30 Eylül – 4 Ekim 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler

30 Eylül – 4 Ekim haftasında gerçekleşmiş, iş ve inşaat makineleri sektörü için dikkat çekici olabilecek ihaleleri derledik.

Sonuçlanan Hizmet İhaleleri

• Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından ihale edilen 15 ay süre ile iş makinesi kiralama hizmet alımını 1.724.925,00 TRY bedel ile Tekinsan Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Elazığ Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmetini 167.640,00 TRY bedel ile Demkar Nakliye İnşaat Hayvancılık Madencilik Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Balçova Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen 2020 yılı yakıt ve sürücüleri dahil 11 adet iş makinesi ve araç kiralama hizmet alımını 1.749.100,00 TRY bedel ile Haydar Pervanlar üstlendi.

• Küçükçekmece Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen muhtelif cins ve miktarlarda araç ve iş makinesi kiralama hizmet alımını 69.317.216,00 TRY bedel ile Sarılar İnş.ve Elekt.San.ve Tic.Ltd.Şti. üstlendi.

• Edremit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 2.759.384,90 TRY bedel ile Ortem Temizlik İnş. Taahhüt Hafriyat Nakliye Mühendislik Müşavirlik Turizm Madencilik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Final Sanayi Ürünleri Tic. Ltd. Şti. iş ortaklığı üstlendi.

• Siverek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makineleri kiralama hizmet alımını 3.997.420,00 TRY bedel ile Marmara Bilişim Temizlik Medikal ve Yemek Üretim Hizmetleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Bayrampaşa Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen 3 ay süreyle iş makinesi kiralama hizmet alımını 1.963.350,00 TRY bedel ile Erk Haberleşme Telekom. Bilişim İnş.Tur.San. ve Tic.Ltd.Şti. üstlendi.

• Haliliye Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 664.665,00 TRY bedel ile Celal Kubat Taşımacılık Turizm İnşaat Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Adıyaman Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 63.137.700,00 TRY bedel ile Bilginay Temizlik Hizmetleri Yemekçilik Bilgisayar İlaçlama Organizasyon Taşımacılık İnşaat Danışmanlık Tekstil Ayakkabıcılık Turizm Ticaret Pazarlama Sanayi Limited Şirketi üstlendi.

• Bornova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen kentsel temizlik hizmet işi kapsamında kullanılmak üzere araç ve iş makinesi kiralanması hizmet alımını 1.846.960,00 TRY bedel ile Ernak Katı Atık Yönetimi San.ve Tic.Ltd.Şti., Erhan Nak Gıda İnş San ve Tic Ltd Şti İş Ortaklığı üstlendi.

Orman İşletme Müdürlüğü-Acıpayam Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Orman Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralanması hizmet alımını 118.800,00 TRY bedel ile Kısa Mühendislik Danışmanlık Ormancılık Çevre Maden Harita İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• İzmir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Daire Başkanlığı Hizmet Alımları Şube Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralanması hizmet alımını 99.982.092,00 TRY bedel ile Altaş Yapı Sanayi Ve Temizlik Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi, Ege Tem Şehir Temizliği Hizmetleri Nakliyat Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi iş ortaklığı üstlendi.

Sonuçlanan Mal Alımı İhaleleri

• Karayazı Belediyesi Malli Hizmetler tarafından ihale edilen iş makineleri alımını 1.335.832,00 TRY bedel ile Borusan Makina ve Güç Sistemleri San. ve Tic. A.Ş üstlendi.

Sonuçlanan Yapım İhaleleri

• Samsun Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen Karayolları 7 (Samsun) Bölge Müdürlüğü sorumluluk ağındaki yollarda ctp kar siperi imali, nakli ve montajının yapılması işini 1.680.000,00 TRY bedel ile Akzemin Mühendislik Anonim Şirketi üstlendi.

• İzmir Büyükşehir Belediyesi Yol ve Yeşil Alanlar Yapım İhaleleri Şube Müdürlüğü tarafından ihale edilen muhtelif sokak, cadde ve bulvarlara trafik işaret çizgilerinin yapılması işini 9.313.000,00 TRY bedel ile Mevlüt Erturan, Bulut Park İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İş Ortaklığı üstlendi.

• Aksu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 2.083.250,00 TRY bedel ile Çağlar Yol Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi üstlendi.

• Diyarbakır Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen yol yapım işini 5.454.615,00 TRY bedel ile Bahadır Grup İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi üstlendi.

• Elazığ Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından ihale edilen kanal boyuna sıcak karışım asfalt serimi, pmt serimi ve bordür yapılması işini 3.467.600,00 TRY bedel ile Şerifoğlu Enerji Makina İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi üstlendi.

• Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından ihale edilen yapım işini 2.986.000,00 TRY bedel ile Özgül Yapı Malz.Haf.Nak.San.ve Tic.Ltd.Şti üstlendi. 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina