Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - Wacker Neuson, ABD’de mikro yükleyici üretecek
Wacker Neuson, ABD’de mikro yükleyici üretecek

Kompakt iş ve inşaat makineleri üreticisi Wacker Neuson, dünyanın en büyük mikro yükleyici pazarı Amerika Birleşik Devletleri’nde mikro yükleyici ve kompakt paletli yükleyici üretecek.

Wacker Neuson’un ABD’nin Wisconsin eyaletindeki mevcut tesislerinde 2015’in ilk aylarında faaliyete geçecek üretim hattında dört farklı model üretilecek: 1,1 – 1,4 ton taşıma kapasiteli SW24 ve SW28 mikro yükleyiciler ve 1,6 – 2,1 ton kapasiteli ST35 ve ST45 kompakt paletli yükleyiciler.

‘Bölgede bölge için’ (In the region for the region) stratejileri kapsamında mikro yükleyicilere yönelik talebin en yoğun olduğu ABD’de üretime başlamalarının kendileri açısından çok önemli bir adım olduğunu belirten Wacker Neuson CEO’su Cem Peksağlam, “Kuzey Amerika pazarı ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirilen dört modelimizin üretimine yeni yıl ile birlikte başlıyoruz. Makineleri burada üretiyor olmak bize hem lojistik anlamda pazara daha yakın olmak hem de yüksek kaliteli ve güçlü ürünlerimizi pazara özel talepler çerçevesinde geliştirmek anlamında avantaj sağlayacaktır.” dedi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina