Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2020
İş Makinası - XCMG’nin elektrikli ekskavatörünü Cummins güçlendirdi
XCMG’nin elektrikli ekskavatörünü Cummins güçlendirdi

XCMG’nin elektrikli ekskavatörünü Cummins güçlendirdi

Cummins ve dünyanın en büyük dördüncü iş makineleri üreticisi XCMG, yeni 3,5 tonluk elektrikli ekskavatörde teknolojilerini bir araya getirdiler.

Cummins BM5.7E akü modülleriyle donatılan makine, 45 kWh akü gücüne sahip bulunuyor. Her bir akü modülünün, inşaat sahalarının son derece zorlu çalışma koşullarındaki darbe ve titreşimlere karşı dayanıklı olacak şekilde geliştirildiği belirtiliyor. Gece boyunca 6 saatten kısa sürede gerçekleşen tek şarj ile 8 saatlik tam bir vardiya boyunca yeterli olacak miktarda enerji depolanabiliyor.

Motor ile hidrolik sistem arasında sağlanan hassas uyumun; verimli, güvenilir ve sessiz bir operasyon imkânı sağladığı ifade ediliyor. Son derece düşük olan gürültü seviyesi ve egzoz emisyonu yaratmaması, makineyi her türlü şehir içi, banliyö veya kapalı alan çalışmaları için ideal kılıyor.

ABD’de düzenlenen ConExpo Fuarı’nda ilk kez sergilenen demo makinesi, özgün tasarımıyla fuarın en güzeli olarak seçildi. Makine fuardan sonra nihai saha testlerinin tamamlanması amacıyla Çin’e sevk edildi.

Proje, Cummins ile XCMG arasında geniş bir ürün hattını kapsayan araştırma, geliştirme ve teknoloji entegrasyonu alanındaki iş birliği anlaşmasının önemli bir parçası olarak gösteriliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina