Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Yanmar genişleyen tüm kompakt ürün hattını Bauma’da sergileyecek
Yanmar genişleyen tüm kompakt ürün hattını Bauma’da sergileyecek

Yanmar genişleyen tüm kompakt ürün hattını Bauma’da sergileyecek

2016’da Terex’in Almanya’daki kompakt ekipmanlar bölümünü satın aldıktan sonra ürün hattını daha da geliştiren Yanmar, Bauma’da sergileyeceği yeni modellerle birlikte Avrupa’da sunduğu kompakt ürün sayısını 35’e yükseltmiş olacak.

2,3 tonluk yeni ViO23-6 mini ekskavatörün yakıt tüketimi, konfor ve güvenlik değişkenlerinin ideal bir bileşimini sunduğu belirtiliyor. Makinenin istenildiğinde 1.380 mm’den 1.550 mm’ye genişletilebilen yürüyüş takımı, daha yüksek denge kabiliyeti ve kaldırma kapasitesi sağlıyor.

Fuarda midi sınıftaki 8 tonluk ViO82 ve ViO80-2PB modellerinin dünya genelindeki ilk tanıtımı gerçekleştirilecek. ViO82’de bulunan Yanmar’ın yeni hidrolik sistemi ViPPS2i sayesinde basınç kayıplarının önlendiği, bom ve arm’ın eş zamanlı hareketlerinde dahi operatöre kolaylık sağlandığı belirtiliyor. ViO80-2PB modelinin değişebilen uzunluktaki bomu yükleri kaldırma, taşıma ve yerleştirme operasyonlarında avantaj sağlıyor.

Yanmar Bauma 2019’da Stage V LPG kullanılabilen yeni gazlı endüstriyel motorlarının da tanıtımı yapacak. 45 kW’lık 4TN88G ve 63 kW’lık 4TN98G müşterilerin ihtiyaçlarına alternatif birer çözüm olacak. Gazlı motorların dizele kıyasla sessiz ve düşük partikül seviyesiyle daha çevreci olduğu belirtiliyor. Yanmar, LPG ve benzinli bi-fuel motorlar geliştirmekte olduğunu da açıkladı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina