Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - ZOOMLION TÜRKİYE’DEKİ YATIRIMLARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR
ZOOMLION TÜRKİYE’DEKİ YATIRIMLARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

ZOOMLION TÜRKİYE’DEKİ YATIRIMLARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Zoomlion, vinçlerden personel yükseltici platformlara, ekskavatörlerden forkliftlere uzanan geniş ürün hattıyla, şantiyelerin tam çözüm ortağı olma mottosuyla, dünya çapında olduğu gibi Türkiye’de de faaliyetlerini güçlendirerek sürdürüyor. Firmanın Ankara Kahramankazan’da bulunan İç Anadolu Bölge Müdürlüğü, 28 Nisan 2023 tarihinde faaliyete geçti.

2018 yılında kurulan Zoomlion Türkiye, geçen zaman içerisinde güçlenen kadrosu ve artan yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Firma Eylül 2022’de açılışını yaptığı İstanbul Genel Merkezi ve Aralık 2022’de açtığı İzmir’deki Ege Bölge Müdürlüğünün ardından, Türkiye’deki üçüncü merkezi olan İç Anadolu Bölge Müdürlüğünün de açılışını gerçekleştirdi.

3.500 metrekare alan üzerine kurulu olan tesiste 1.200 metrekare kapalı alan bulunuyor. Bölge Müdürlüğü; satış ve satış sonrası hizmetlerin yanı sıra showroom ve yedek parça deposu olarak hizmet verecek. Düzenlenen açılış töreninde, yıl içerisinde firmadan toplu makina alımı yapan müşterilere plaketleri verilirken, yakın zamanda makina siparişi veren müşterilerle de imza töreni gerçekleştirildi.

Firma yetkilileri açılış vesilesiyle yaptıkları açıklamada, “Eğlenceli anlar yaşadığımız açılış etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan ve heyecanımıza ortak olan misafirlerimize çok teşekkür ederiz. Zoomlion ürünlerini ve hizmetlerini en iyi şekilde Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırmaya devam edeceğiz. Bizi destekleyen tüm iş ortaklarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina