Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2020
İş Makinası - Zorlu inşaat sahalarında yükselmek için yeni çözüm... Genie Z62 40 TraX
Zorlu inşaat sahalarında yükselmek için yeni çözüm... Genie Z62 40 TraX

Zorlu inşaat sahalarında yükselmek için yeni çözüm:

Genie® Z ™ -62 / 40 TraX eklem bomlu platform

Genie, sert iklim ve zorlu zemin koşullarında bile çalışabilme olanağı sağlayan personel yükseltme platform serisine yeni bir seçenek daha ekledi. Popüler Genie® Z ™ -62 / 40 eklem bomlu platform, artık Avrupa ve Rusya bölgesinde TraX ™ versiyonunda da sunuluyor.

Yeni Genie Z-62/40 TraX, markanın mevcut 5 teleskopik bomlu modelinden sonraki ilk Trax tahrik sistemine sahip eklem bomlu platformu oldu. Azami 12,42 m yatay uzanma ve 20,87 m çalışma yüksekliğine sahip olan platform ile 7,8 metrelik engel üstünden çalışma ve azami 227 kg kaldırma kapasitesi sağlanıyor. Sıfır arka kuyruk dönüşü ile dar alanlarda avantaj sağlayan Genie Z-62/40 TraX, 135 derecelik bir hareket aralığı sunan 1,52 m bir jib ile donatılmış.

Genie Fast Mast ™ bom sistemi sayesinde operatörler, ihtiyaç duyduklarında tek bir bom hareketi ile zemine hızla alçalıp geri yükselebiliyorlar. Çift paralelkenar kaldırma bağlantı tasarımı, platformun şantiyede hassas bir şekilde konumlandırılmasına olanak tanıyor. Orantılı kontrol sistemi, operatöre sorunsuz ve yüksek hassasiyetli bom kullanım avantajı sağlıyor.

Özel Genie TraX ™ Palet Tahrik Sistemi

Genie Z-62/40 TraX, geleneksel çelik paletli bomların aksine, operatörlerin şantiyelerdeki kullanımı en üst düzeye çıkarmasına olanak tanıyan tekerlekli bir makine gibi çoğu uygulamada kullanılabiliyor. Özel Genie dört noktalı TraX paletli tahrik sistemi seçeneği, hassas zemin yüzeylerine daha az hasar vermek için bu boma olağanüstü çekiş özelliği ve daha düşük temas basıncı sağlıyor. TraX ünitesi, daha fazla yüzdürme ve çekiş için geniş lastik izlerine sahip. Bu nedenle yumuşak, ıslak, engebeli arazi veya çim gibi diğer hassas yüzeyler operatörleri yavaşlatmıyor.

Makineyi, Stage V egzoz emisyon standartlarındaki 60 hp’lik yeni Deutz TD2.2 L3, 3 silindirli, turbo şarjlı, harici egzoz gazı devridaimine ve dizel partikül filtresine (DPF) sahip olan dizel motor güçlendiriyor. Genie Stage V motor çözümü, motorun DPF'sinde kurum oluşumunun ilerlemesini proaktif olarak izleyen tescilli ve kullanımı kolay yeni "akıllı yenileme" teknolojisini kullanıyor. Kullanımı son derece kolay olan bu yenilikçi teknolojinin, yenilemenin gerekli olduğu konusunda operatörleri önceden uyarmak üzere tasarlandığı belirtiliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina